• B. B. KING

Guitar Anthology

Ain't Nobody's Business
All Over Again
Darlin'You Know I Love You
Don't Answer The Door
Every Day I Have The Blues
Let The Good Times Roll
Night Life
Paying The Cost To Be The Boss
Please Love Me
Rock Me Baby
Sweet Little Angel
Sweet Sixteen
The Thrill Is Gone
Three O'Clock Blues
When Love Comes To Town
Why I Sing The Blues
Woke Up This Morning
You Done Lost Your Good Thing Now
You Upset Me Baby

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi


  • Yayınevi: Music Sales
  • Ürün Kodu: AM 85572
  • Stok Durumu: Stokta Var
  • 93,20TL